Kund recensioner

Vad säger våra kunder

Tina & Micke Zetterström

5/5

Har använt Rafals Bygg under många år och varje gång blir vi lika glad och överraskad och framförallt nöjda. De är kreativa, snabba, trevliga och serviceminded. Och framför allt så är de väldigt kunniga och duktiga. Vi har just renoverat hela vårt kök och ett utomhus kök med tak. Blev så fint. Vi är supernöjda och kommer verkligen att använda dem igen. Vill verkligen rekommendera Rafals Bygg.

Bert Blomqvist

5/5

Undertecknad har i vår anlitat Rafal Bygg för utbyte av mitt hus östra gavelspets,som var starkt angripen av röta. Eftersom jag bor i Berga By och Rafal utfört diverse arbeten till flera av byborna med mycket goda vitsord, beslöt jag mig också för att anlita honom. Allting har fungerat klanderfritt. Arbetena har utförts mycket snabbt och noggrant samt till ett bra pris. Vad kan man mera begära. Jag rekommenderar på det varmaste Rafal Bygg denna typ av arbeten.

Per och Lisa

5/5

Supernöjd med allt gällande vår badrumsrenovering. Snabba, professionella och extremt noggranna. Högsta betyg från oss!

Annica & Jan

5/5

Vi är väldigt nöjda med ombyggnaden av vår övervåning. Resultatet blev över förväntan. Stor yrkesskicklighet och bra bemötande. Högsta betyg från oss.

Mia Hallenius

5/5

Tack så mycket för att Ni kom o gjorda om vårt kök, snyggt, snabbt och professionellt, Ni är bäst ohhhh så trevliga allihop.
2017-08-18

Peter Mullaart

5/5

Mycket nöjd med Rafal’s bygg. Han erbjuder alla möjliga tjänster, har bra kontakt med kunden, arbetet är noggrant och mycket fint utfört, och det går snabbt! Dessutom till bra pris. Jag kommer anlita Rafal’s fler gånger, och jag kan verkligen rekommendera dem. Tack för ert fina arbete!
2017-09-15

Lari Salminen

5/5

Rafal och hans killar satte igång att bygga vår tvåplansvilla på cirka 210 kvm den 6/8 med målet att vi skulle flytta in för att kunna fira jul i huset. Huset är ett lösvirkeshus och Rafal’s bygg har gjort nästan allt. Det enda de inte har gjort är plattan (vilket de faktiskt gör och hade vi kunnat göra om så hade vi låtit de göra plattan med), vatten och avlopp, el och tätskikt. Allt annat har de gjort och det med bravur och ytterst fint hantverk. Exempel på vad de har gjort: Stomme, lägga tak, isolera vind, kakla badrum, flytspackla (med fall osv), slipa och måla väggar, måla fasaden, avvattning, platsbygga trapp, sätta kök och mycket mycket mer. De jobbar väldigt snabbt och noggrant och hantverket håller yppersta klass! Har det blivit några problem eller missförstånd på vägen så har de snabbt utfört ändringarna utan att bråka eller gnälla. En vecka innan jul, så var huset klart för inflytt så de höll tidsplanen som var satt. Till våren/sommaren skall de få bygga en altan och en bastuflotte till oss. Vill någon veta mer om hur bygget har funkat, så skicka ett meddelande till mig här på Facebook så berättar jag mer än gärna mer. Vi är supernöjda och kommer inte anlita någon annan för liknande jobb i framtiden.
2017-12-27

Per & Desirée

5/5

Vi har anlitat Rafal för olika uppdrag under tiden när vi byggde vårt hus 2017/2018. Arbeten som dom har utfört är bl.a kakel, klinker, innerväggar, spackling. Dom är alltid punktliga, jobbar snabbt och är nogranna. Vi rekommenderar varmt Rafal’s Bygg! Vi är supernöjda och kommer att anlita dom igen för framtida projekt.
2018-05-07

Gunnar Häggström

5/5

Grymt bra jobbat Raffa & Co. Vi är som vanligt väldigt nöjda med ditt arbete:-)
2018-02-23

Izabella Hallenius

5/5

Superbra! Väldigt effektiva, noggranna och duktiga! Vi är väldigt nöjda med Rafals bygg och kan starkt rekommendera de till andra! Rafal och hans killar gjorde hela vår övervåning och vi är så nöjda med resultat, även vår altan har de byggt.
2018-09-08

Offertförfrågan

Skriv till oss

Skriv till oss så återkommer vi så fort som möjligt.